Apps til kvinder

Modepige.dk har samlet oversigt over de bedste Apps til kvinder. De fleste modepiger har i dag en iPhone, iPad eller Macbook. Apple produkternes popularitet har været stigende i langt tid hvilket har betydet, at der i dag findes flere hundrede tusinde Apps.
Mange firmaer som udbyder Apps vil have en del af kagen i den Apples store pengemaskine. Derfor er der også mange dyre, dårlige og ligefrem ubrugelige Apps på markedet. Modepige.dk har derfor samlet en oversigt over de bedste Apps til kvinder på markedet.

endomondo_logo

Endomondo

Den første app som vi vil anbefale er til den sporty modepige. Det er nemlig Endomondo, den tracker din løbe, cykel, ski eller gåtur,

endomondo_skaermprint

så du kan se alle oplysninger om din tur. Hvis du fx har løbet en tur, kan du bl.a. løbende følge med i hvor langt du har løbet, hvor hurtigt du løber og hvor lang tid du har været om det. Når du kommer hjem fra din
løbetur kan du også se en masse avancerede oplysninger om din løbetur, det er fx muligt at se din løbetur indtegnet på et kort.
Vi synes at det er en super fed feature, at du kan ligge ruter ind på Endomondo, så andre kan finde dem og løbe den samme rute som du har lagt ind, og endda give din rute en kommentar eller udfordre dine bedste tider. På samme måde kan du finde nogle af de mange ruter andre endomondobrugere i nærheden af dig har lagt ind.

Endomondo er en god motivator til løbeturen, som nogle gange gør det lidt lettere at komme ud med løbeskoene på.

–> Hent Endomondo her <–

En anden app til kvinder som er anbefalelsesværdig er H&M app til iPhone eller iPad.

h&m logo

H&M App

Denne app er kvindernes shoppe app nr. 1. Her kan kvinderne sider og kigge på de nye skærmbillede H&M apptøj kollektioner mens de venter hos tandlægen.

 

 

 

 

 

 

 

–> Hent H&M app her <–

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Apps til kvinder, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Om ModePige

Modepige.dk er stiftet i 2013, og har til formål, at samle informationer til de danske piger der vil være med på moden. Vi samler informationer og tilbud om det nyeste modetøj, makeup produkter osv. Det er også hos Modepige.dk du lærer, hvordan du lægger makeup på den helt rigtige måde.
Dette indlæg blev udgivet i Elektronik og Gadgets, Mode og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>