Birkenstock Madrid sommersandal

birkenstock-madrid-sommersandal

knap-se-tilbud140x62

Hvis man siger sandal bliver man også nødt til at sige Birkenstock. Denne Birkenstock sommersandal model Madrid er super fed. Den er retro og super enkel. Det gør den virkelig fed. Det er en helt unik sandal, du finder ikke en sandal der ligner denne. Det er kun Birkenstock som forstår at lave designet så simpelt og så alligevel have en sommersandal som er totalt med på moden.
Sandalen har Birkenstocks klassiske sål og har monteret et pink spænde. Modepige vil til hver en tid anbefale denne sommersandal. Det er uden tvivl en af de sandaler der bliver det største til i sommeren 2013.

Er du ikke til ligepræcis denne model fra Birkenstock kan du se det øvrige af Birkenstocks udvalg af sommersandaler.

Se flere modeller fra Birkenstocks sortiment af sommersandaler her

Birkenstock har eksisteret 200 år og har i alle årerne leveret komfortable sko til mænd og kvinder i alle aldre. Det som er kendetegnet ved sko producenter, som har eksisteret i mange år og derfor også overlevet mange kriser, er at de leverer kvalitets varer. Mange af de små sko producenter må dreje nøglen om i krisetider, men efterspørgslem på kvalitetstøj og sko vil aldrig forsvinde, hvilket Birkenstock drager god fordel af.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Om ModePige

Modepige.dk er stiftet i 2013, og har til formål, at samle informationer til de danske piger der vil være med på moden. Vi samler informationer og tilbud om det nyeste modetøj, makeup produkter osv. Det er også hos Modepige.dk du lærer, hvordan du lægger makeup på den helt rigtige måde.
Dette indlæg blev udgivet i sommersandaler2013 og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>