Danske Blogs

Et af de helt store fænomener i øjeblikket er mode blogging. Flere kendte danskere og realitystjerner skriver Deres egne blogs på internettet.
Det er super let at oprette sin egen blog. For mange er det også super sjov og en let måde at bringe sine budskaber ud til omverdenen. Der er rent faktisk også en del penge at tjene. Mange af de danske blogs kan typisk indkassere 15.000 – 20.000 kr. om måneden, såfremt de opnår succes selvfølgelig.

Blandt de populære danske blogs kan nævnes:

Amalies blog
Amalie Szigethy er kendt fra Paradise Hotels hvor hun bl.a. mødte “ulven” Peter, som hun siden har haft et noget turbulent forhold til. Et forhold som har budt på bryllup, flere retsager og et utal af pauser.
Amalies blog lader læseren komme helt tæt på hendes hverdag. Amalie er glad for mode hvilket hendes blog også bærer præg af. Amalies blog kan besøges på her

Sarah Louises blog
Fotomodellen Sarah Louise har lavet en meget populær modeblog. Det har skabt en hel del debat, at Sarah Louise har lavet sin egen udsendelse i TV om emnet amning. Hun har ligeledes skrevet en hel del på sin blog om hendes oplevelse ved at blive mor.
Sarah Louises danske blog er meget populær og kan besøges på her

Lav din egen blog

Det er faktisk ikke så svært at lave sin egen blog og det koster faktisk ikke mere end ca. 200 kr at købe et domæne og webhotel i 1 år.
Tjek her hos Unoeuro om dit domænenavn er ledigt. Fx Carinasblog.dk, FedModeBlog.dk eller lignende. Du bliver overrasket over hvor mange der rent faktisk er ledige – prøv selv!
Når du har købt dit domæne skal du have noget indhold på, det kan gøres ved en masse forskellige gratis hjælpeprogrammer. Et godt program vi gerne vil anbefale er WordPress. Det er super let, gratis og lige til at gå til – og så skal du bare i gang med at skrive nogle gode danske blogs.

Hos DineRabatkoder.dk kan du lige nu finde en rabatkode som giver der 3 måneders ekstra hosting gratis, blot ved at notere rabatkoden når du bestiller på Unoeuro.dk.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Danske Blogs, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Om ModePige

Modepige.dk er stiftet i 2013, og har til formål, at samle informationer til de danske piger der vil være med på moden. Vi samler informationer og tilbud om det nyeste modetøj, makeup produkter osv. Det er også hos Modepige.dk du lærer, hvordan du lægger makeup på den helt rigtige måde.
Dette indlæg blev udgivet i Elektronik og Gadgets, Mode og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>