Fede sommersko til kvinder 2013

Hvilke kvindesko er fede i 2013. Markedet for sko til kvinder er enormt stort. Hver dag sælges der over 100.000 par sko verden over, men hvilke sko er fede i dit land netop nu?
Modepige.dk har sat fokus på nogle af de fedeste sko på markedet netop nu, og har fundet nogle af de bedste kup du kan lave på nettet i øjeblikket.

sommersko-til-kvinder-stort-billede

–> Se tilbud på sommersko <–

Herunder sætter vi spot på nogle af de hotteste sommersko til sommeren 2013. Brug guiden så du kan blive klar til sommeren.

Converse-sko-2013Converse sommersko – Gå direkte til tilbud

Converse er den ustoppelige klasikker. Converse er mest kendt for sin All Star model, men producerer også en masse nye sko med design som er tilpasset den aktuelle mode.
Denne model er Converse Arizona Racer Leather Ox. Det er en super lækker Converse sommersko, der er lavet af ruskind.
Modellen kan også købes i turkis. Denne feminine lyserøde sko klæder simpelthen bare de fleste kvindeføder.
Det er en model som fungerer sammen med mere casual tøj, eller som en hverdagssko en modepige kan tage på når hun skal i skole eller på café.
Skoen har det traditionelle Converse logo på siderne. Logoet matcher ligeledes til striberne på siden. Til forskel fra mange andre lækre sommersko, er denne model super behagelig at gå i. Vi vil derfor anbefale denne sko til den trendy modepige, der er vild med lyserød.

Herunder sætter vi spot på nogle af de hotteste sommersko til sommeren 2013. Brug guiden så du kan blive klar til sommeren.

Gardenia sommer skoGardenia sko – Gå direkte til tilbud her

Gardenia laver bl.a. denne klassiske sommersko. Skoen har en solid hæl, med en højde, samtidig med at den er behagelig at gå i.
Modellen hedder Gardenia Vricky og er designet i modens land Italien. Materialet er læder og farven på skoen er denne smukke muldvarpegrå.
Det er en sko af høj kvalitet, som er meget slidstærk og robust.
Med denne sko fra Gardenia er du godt gående hele sommeren.
Prisen på denne model er ca. 1.700 kr.
Modepige.dk har fundet et link hvor du netop nu kan få 40% rabat på dette par sko. Prisen er derfor kun 1.024,20 kr.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Fede sommersko til kvinder 2013, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Om ModePige

Modepige.dk er stiftet i 2013, og har til formål, at samle informationer til de danske piger der vil være med på moden. Vi samler informationer og tilbud om det nyeste modetøj, makeup produkter osv. Det er også hos Modepige.dk du lærer, hvordan du lægger makeup på den helt rigtige måde.
Dette indlæg blev udgivet i Mode, Sko, Stiletter, Støvler og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>