Tamaris Pantolette sommersandal

tamaris-pantolette-sandal

knap-se-tilbud140x62

Denne Tamaris Pantolette sommersandal er modepige faldet over da den har et enkelt og samtidig pyntet look. Prisklassen er i middel til billig – vi har fundet den til 399 kr (marts ’13). Modellen har sort og beige farver og en sort pynte blomst på forsiden.
Sandalen er behagelig at have på, da trædepuden er betrukket med sort læder.
Tamaris Rantolette har lavet den perfekte sommersandal til kvinder. Dette pragteksemplar bliver med garanti et hit i sommeren 2013.

Det er en rigtig sommersandal, som får mig til at tænke på Hawaiis, palmer og sommerdrinks. Den er super flot – fordi at den både er elegant og casual på samme tid. – Emma 20 år

Tamaris Pantolette vil anbefale denne sommersandal til pigen som ønsker at være med på moden. Køb den før din veninde – hun vi helt sikkert købe den før eller siden.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Om ModePige

Modepige.dk er stiftet i 2013, og har til formål, at samle informationer til de danske piger der vil være med på moden. Vi samler informationer og tilbud om det nyeste modetøj, makeup produkter osv. Det er også hos Modepige.dk du lærer, hvordan du lægger makeup på den helt rigtige måde.
Dette indlæg blev udgivet i sommersandaler2013 og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>