Tommy Hilfiger sommersandal

tommyhilfiger-sommersandalknap-se-tilbud140x62Denne sandal har høje hæle og kan derfor også bruges til festligt brug på de varme sommeraftener. Tommy Hilfiger er kendt over hele verden for Deres kvalitetstøj. Tommy Hilfigers varemærke er det lille rød, hvid og blå logo. Dette logo er placeret på forsiden af sandalen, man er således ikke i tvivl om at det er mærkevare man går med når man har denne Tommy Hilfiger sommersandal på.

Modepige anbefaler denne sandal, da den har et meget fint look og nogle flotte afdæmpede farver. Det er en ukompliceret enkel sommersandal, som er super flot og komfortabel.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Tommy Hilfiger sommersandal, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Om ModePige

Modepige.dk er stiftet i 2013, og har til formål, at samle informationer til de danske piger der vil være med på moden. Vi samler informationer og tilbud om det nyeste modetøj, makeup produkter osv. Det er også hos Modepige.dk du lærer, hvordan du lægger makeup på den helt rigtige måde.
Dette indlæg blev udgivet i sommersandaler2013 og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>