Ure til kvinder

Hvilke ure til kvinder er hotte lige nu. Modepige.dk har her valgt at sætte fokus på nogle af markedets fedeste ure netop nu. For mange kvinder der gerne vil have et fedt modeur er det en jungle når det rigtige ur skal findes. Det er derfor en rigtig god idé at søge lidt rundt på nettet efter hvilke ure der er på markedet til kvinder. Du skal også gøre op med dig selv hvad ure skal kunne og hvilke egenskaber dit kvindeur skal have.

ure-til-kvinder

-> Gå direkte til tilbud på ure til kvinder her <-

modepige-CS6Først og fremmest vil vi anbefale at du shopper dit kvindeur online. Det er billigere, lettere, hurtigere, grundigere og chancen for at finde den rigtige varer du vil have er langt større når du shopper ure til kvinder online.

Ure til kvinder D&G IrelandD&G Ireland – Se tilbud

Denne model hedder D&G Ireland DW0494. Det er et super fedt ur, som ligner D&Gs tidligere topmodel Night & Day. Denne model kan købes i denne sølvfarve, men kan også fåes i guldfarve.
Uret er quartz, hvilket betyder at det er batteridrevet. Uret har et japansk standard urværk også kaldet Miyota. Det er et billigt, men meget driftsikkert urværk. Det bedste ved det urværk som D&G her anvender i dette ur er, at det er let at reparere på og urværket er ikke så dyrt, at erstatte, hvis der skulle komme vand i uret eller hvis det på anden måde skulle komme ud for en alvorlig defekt.

D&G fremstiller nogle urer som har det ypperligeste design. D&G Ireland DW0494 er et eksempel på at et ur godt kan ligne et smykke. Det er et ur hvis funktion primært er at være flot, derefter at kunne vise klokken.
Vi vil anbefale denne model til den kræsne modepige, som godt kan lide at være med på moden og vise at hun går med mærkevarer. I urlænken står der nemlig D&G implementeret i ledene. Uret er ikke vandtæt så man kan tage det med i svømmehallen, men det er ikke noget problem at tage opvasken eller lignende mens man har uret på. Ure med firkantet bagplade kan kun monteres ved hjælp af tryk eller skruer hvilket er løsninger, som ikke er egnet til dykkerure.
Modepiges test af ure til kvinder giver D&G Ireland 5 ud af 5 stjerner. Maksimumpoint til smykkeuret til den moderne kvinde.

fossil stella ur til kvinderFossil Stella- Se tilbud

Da modepige gik i gang med den store test af ure til kvinder, faldt vi for denne perle fra Fossil. Modellen hedder Fossil Stella ES3101 og er et helt igennem fedt kvindeur.
Uret har 2 lag med sten hvilket gør det meget feminint og giver det et smykkelook. Udover at dette Fossil Stella ur er flot er det også meget anvendeligt, og har nogle features som er meget anvendelige i et kvindeur. Uret er vandtæt til 5 atm. Det vil sige, at uret uden problemer kan anvendes i regnvejr når du vasker bil.
Uret har også et sporty look, da det har chronograph indbygget. Chronograph er den funktion hvor uret har små skiver inde på urskiven. Ure til kvinder med chronograph er meget populært, da uret får et mere teknisk og sporty udtryk. Chronograph’en på dette Fossil stella ur viser dato og dag.
Fossiluret har en stærk stållænke, som er lavet af rustfrit stål. Uret er kvarts hvilket vil sige at det er batteridrevet. Kvartsure er de mest præcise og letteste/billigste at reparere på. Ure kan både købes i guldfarve og stålfarvet.
Modepige vil klart anbefale dette ur. Det er anvendeligt til kvinder i alle aldre.


guesser-til-kvinderGuess Overdrive Glam – Se tilbud

Dette Guess dameur til kvinder er et af de flotteste dameure på markedet. Urets kasse er lavet af skindende guld/bronze imitation, og rundt om urskiven er der sten som gør uret flot feminint.

Urskiven er super fed med chronograph og tallene følger urets skive, hvilket giver det et specielt look. Modepige.dk anbefaler dette Guess kvinde ur, da vi mener at det simpelthen er et af markedets flotteste ure til kvinder i øjeblikket.

 

Generelt om ure til kvinder

Er du en moderigtig pige? I så fald, så elsker du et moderigtigt ur, der kommer fra det helt rigtige mærke. Et armbåndsur i dag, skal ikke bare kunne vise klokken, det skal også være glamourøst, frækt og udstråle selvtillid. Et armbåndsur er en personlig ting, der afspejler, hvem du er. Hvis du går med et forgyldt ur fyldt med diamanter og skrigende farver, vil folk automatisk opfatte dig som værende en energisk pige fyldt med selvtillid. Er du derimod mere til det neutrale look, hvor armbåndsuret ikke kommer i centrum på samme måde, men bliver i baggrunden og matcher din tøjstil, vil folk anse dig som værende en stille og fin pige, der ikke har noget imod at stå lidt i baggrunden. Kort sagt, så er et armbåndsur smag og behag.

Der findes utallige af urer på markedet i dag, nogle billige, store og fremtrædende, andre små, fine og neutrale. Som rigtig modepige, er det selvfølgelig vigtigt, at du har det helt rette ur, som både passer til din personlighed, men også passer til det tøj, du normalt går i. Hvis budgettet er stramt, og du derfor ikke har råd til et high end-ur, så fortvivl ikke. Der kan findes masser af fede ure til kvinder som er meget billige.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.0/5 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Ure til kvinder, 3.0 out of 5 based on 2 ratings

Om ModePige

Modepige.dk er stiftet i 2013, og har til formål, at samle informationer til de danske piger der vil være med på moden. Vi samler informationer og tilbud om det nyeste modetøj, makeup produkter osv. Det er også hos Modepige.dk du lærer, hvordan du lægger makeup på den helt rigtige måde.
Dette indlæg blev udgivet i Mode, Ure og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>